Lepas satu satu yang rosak..adehh~

Hmm ni kisah rumah kami ler ni..aritu rosak vaccum, pastu mesin basuh..

pastu pulak..masalah kat rumah...antenna rosak(ermm actually yang ni dah lame dah)..aritu ariel tumbang dah report..technician dah datang naikkan balik..tapi antenna kat dinding tu masih belom betolkan lagi..

pastu pulak..heater plak rosak...biler on kan smell like burning dalam rumah..takut plak aku..

[gali emas...wakaka]
[longgokan emas...makcik kayo!makcik kayo! :-D ] 
[set bbq jadi penjaga lombong..hik]

heater xbtol lagi paip plak bocor..adehhh dah 2minggu sebenarnye dengar bunyi air laju kuar..ingat kan normal je..emm since sabtu lepas nampak air kuar dari concrete kat backyard...habes lecak backyard aku..nak sidai kain pon xselesa..sampai masuk kat laman org sebelah...terus xsedap ati n pi report kat agent....aduhai sape punye paip agak nye ek..jangan le kami punye...pengsan oii nak bayar...plumber tu kate maybe orang belakang punye..adehh sadis betol la..haihhh....

[kena study buku ni kot...huhu]

***paip laundry pon rosak gak..tapi xsampai ati nak report..aduh...

2 comments

Nazariah March 12, 2011 at 6:40 PM

macam2 gak yg rosak la.... adus tak sanggup...harap kami kat sini xdelah benda rosak lg...masa mesin basuh n dryer rosak pun dah terasa beban ...ehmmm...sabo je la yek...

DiLLaiLa March 14, 2011 at 9:34 AM

huu tula pasal kak...setakat ni paip tu plumber dah tampal utk sementara waktu la..besok baru die buat betol2 sebab die xde part aritu..

antenna lak aren dah tukar sendiri yang kat dinding tu..emm sebelum2 ni mcm takut la kan nak bukak sebarang2..tapi diorang lembab sangat xpelah kitorang buat je sendiri..huhu