sian sufia :(

huk3..hari ni first time ibu marah2 dengan teruk sebab nak kasi si anak tido..huuu sesungguhnye aku mmg tak bape penyabar dengan budak kecik..seb baik ince' aren penyabo orangnye..haihhhh...

[berpelukan dengan hippo..huhu]

kisahnye die dah mengantuk sangat..tapi kami kena train die tido atas katil..yelah nanti kalau balik kampung sah2 la kat bilik tu tido atas katil..hmm maybe dah terlampau lame tido atas tilam kat lantai so die dah rase best..hmm tepuk punye tepuk xnak tido gak..kejap panjat sane panjat sini..padahal mata dah ngantuk..ibu dah hilang sabo..bawak pi luar nak suap makan dulu..kot la lepas makan tido..tapi biasenye budak ni kalau dah ngantuk mmg macam2..kejenye dok nak cekau2 food dalam pinggan..nak main kecah2..ape lagi naik angin le den..haishhh koje dah le banyak lagi ni..

den angkat budak kecik tu(ok sambil marah2) and puk kaki die..bawak gi bilik..haha rupenye2 budak ni pon dah pandai merajuk and mengamuk..baru tau hari ni..die pon nangis jerit2..paling muke kat lain..tendang2 ibu(haihhh ni la akibat manja sangat kot)..ibu kasi hippo and tepuk2 sket terus tido..hmm..sufia2...xpasal2 kena puk hari ni...isk... =.='


***dah beso rupenye awak ye..

5 comments

Ira October 14, 2011 at 4:13 PM

sian sufi. tp sesekali kena jgk marahkan? nnt dia manja sgt susah. lps marah tu pujuk la balik.. hehe..

liza October 15, 2011 at 10:42 AM

azhad dah selalu sangat kena pukul.. tak terkira dah.. boleh?? hehe

DiLLaiLa October 16, 2011 at 12:09 PM

kuang3...1st time je kot syahdu sket..lepas ni xde la syahdu2 dah..haha

M@Ri@M October 17, 2011 at 12:36 AM

hehhe..ila...skali2 mmg rs bersalah.tp x marah x leh gk.lg dh beso..lg byk drama queen dia tau.kdg2 x sampai ati...tp kena gk marah.hehe. aqil skrang lg terror berdrama queen. geram sgt! kdg2 menghiburkn....kdg2 mentensionkn.keke. haha...sma la kte..x berapa nk sabo.kekekek.

@naAzli October 17, 2011 at 3:07 PM

a ah...same la kite..
baru je pas lempang arissa aritu..
huhu..
kesian sgt...
tp memang mak suke bebel ek.pantang anak degil.macam tu la kite kecik2 dulu kan?..;p