Hari sedih dan gembira~

Hari ni merupakan hari sedih and gembira..

Kenapa sedih? 
Sebab kami baru kehilangan sahabat seperjuangan yang sangat baik.. Allahyarham Dr Kamal@PakTam meninggal dunia semalam di Hospital St Vincent kira2 pukul 5.25pm..Arwah meninggal selepas menjalani bypass operation kerana heart problem..selama beberapa ketika bergantung pada machine akhirnya beliau disahkan meninggal dunia..sdey sangat dengan berita ni..sampai ke akhir aku xsempat nak jenguk beliau..sampai lah tadi semua orang ke masjid aku pulak ke uni sebab perlu jumpe dengan jumpe SV yg dah berkurun x jumpe.. :-(



Kenapa pulak gembira?
Ku terasa macam research student..huhu Erkkk...baru nak rase ke??lambatnye kan..emm yelah baru nak rase...sebab baru je propose idea..emm tahu x 6minggu rupe2 nye aku xjumpe mr SV...SV yang tolong kirekan..hehe takuttt sangat..xtau nak cakap ape..and then dalam tempoh tu aku tulis paper...propose idea..baru lah minggu ni ada kekuatan  nak jumpe SV balik..

huuu aku masuk bilik die tadi muke die bengang je..dah le email aku xreply..tapi aku terus terang je la..aku kate, I was to scared to reply anything..hehe..mmg betol pon..semenjak yang sufia kena HFM tu lame juge aku xbuat keje..and then baru seminggu lebey baru ok kena cirit birit pulak..biler duduk rumah makanye bye2  la resaerch aku..huuu sadis nye..
Seminggu lbey ni aku struggle sket..aku pop everything in the paper...and then aku propose algo..pastu tadi aku tunjuk kat sifu a.k.a SV aku tu..huuu siap die tanye lagi..u wrote this?owh thats good..ngehehe..seb baik..ok dah bincang2 die kate ok boley buat eksperimen..yessssss....sukeeeee sangat!seriously ni la yang aku tunggu2..biarla eksperiment bodo pon..tapi at least aku akan solve kan something..dah lame x rase semangat macam hari ni..huhu..seronot2..

siap dapat pesanan penaja tadi, please dont wait until six week to see me again...miahahahhaa...baik boss..lagi dua minggu saye datang yek..mau main java dulu...ngehehehe.. ;)

pape pon..untuk keluarga arwah PakTam aku doakan semoga kuat menghadapi ujian Allah ini..and untuk kawan2 diluar sana kite sama2 Al-Fatihah untuk arwah paktam, dan doakan beliau ditempatkan di kalangan org yang beriman..amin..


***berkecamuk pulak...huuu

3 comments

Nazariah October 7, 2011 at 10:04 AM

Innalillah... ila, sape yg study arwah pak tam ke isterinya? ada dtg masa ila bersalin x? sedihnya kan...hukhuk..

DiLLaiLa October 7, 2011 at 11:12 AM

arwah paktam yang meninggal kak..dah final year..tgh buat writing je..sedih kan?saya yg org luar ni pon ikut nangis..apetah lagi isterinye.. :(

DiLLaiLa October 7, 2011 at 11:13 AM

*sori..arwah paktam yg study..