Belom siap

Journal aku tempoh hari belom siap. Actually tinggal sikittttt je lagi nak disiapkan sebelum submit ke SV untuk review. tapi aku dan anak kedemaman seminggu. demam yang lembik habis. tak bangun2...badan sakit2..selama seminggu..sampai hari ini pon masih lesu xbermaya. tapi since semalam aku dah mula sambung keje balik. wpun badan terkulai. wpun batuk n selsema masih xsurut lagi..wpun kepala berat and xleh berpk..buat jelah apa2 yang mampu..

aku tgk ada kawan2 tulis journal ada yang 7 8 pages je pon dah lepas je..and language pon xyah kena betol2 xde grammar error pon. napa aku memilih untuk tulis journal 30-40pages?kenapa SV aku kata journal xleh ada salah grammar lgsg??why??? why?????? ;(


***sambung lagi mane yang mampu. paling lewat isnin mesti kena submit xleh pending lagi.


2 comments

Ira August 26, 2013 at 3:56 PM

sabar ye dilla.. itu la dugaan.
bnykkan berdoa, buat solat hajat smga dipermudahkan segala urusan.
semoga cepat sembuh.. :)

DiLLaiLa August 27, 2013 at 2:35 PM

terima kasih zira..Alhamdulillah dah makin sihat dah nampaknya..sufia pon sama..tapi masih lesu2 lagi sebab tak bape nak makan..
ape pon Alhadulillah aku dah submit journal aku tu..huhu