macam2 yang jadi..BEST vs XBEST

SEMALAM...macam2 yang jadi semalam...kusut betol kepale aku...adeh...bertimpa2...
hmm pagi semalam aku takde kelas so ok la...aku just stay je kat opis melangsaikan ape2 yang patut..then aku diberitahu petang akan dijalankan sesi temu bual dengan JK cuti belajar fakulti untuk permohonan cuti belajar aku...wowww!!cepat betol..yelah mane tak nye...kami nak mengejarkan tarikh 31hb julai sebab pendaftar maklumkan kena submit borang permohonan sebelum tarikh tu kalau nak sambung belajar tahun nie...

so pagi semalam aku pon dok lah dibilik...surfing2...studi2 sket untuk interview...cuak pon ade gak..hmm..di sebelah petangnye aku pon gi lah interview tu..aku dah agak dah mesti sempoi2 je interview tu....aku siap tersengih2 lagi..hehe..tapi yang aku tahan tu aku kena gelak ngan prof..aduhhh...nak tau pasal ape?sebab nye ialah aku masih tak tau lagi method ape nak pakai untuk phd nanti..kesimpulannye prof dah nampaklah yang sebenarnye aku tak well-prepared pon untuk phd..hmm nway bukan salah aku sepenuhnye...aku pon terpaksa mengorek2 masa untuk diri sendiri untuk studi semua ni...kelas pon sampai ke malam...pagi2 kol 8 dh ada kelas balik...bile la aku nak studi agaknye ek..seb baik la sem ni dapat subjek yang tak berat sangat...wpun number of student beratus2...(ececece...mencari alasan nampaknye)huwarghhhh...free time je kang aku nak menanda lab sheet...huhu tapi nak wat cemana kan..itulah tugas aku...so in a way aku takleh merungut sebenarnye...so layannn yo lah...

lepas daripada interview kami di jamu dengan laksa johor yang SANGAT sedap!!sehingga menjilat sudu beb! hahaha...makcik tu punye laksa mmg sedap lah...dah bape kali aku makan tapi kualiti tetap same...woww...

BEST vs XBEST(gambar hiasan semata2)

hmmm kemudian petang tu lah benda yang sangat menghampehkan aku happen...hukhukhuk...aku dah terlanggar batang paip depan umah aku...adoi laaa...habis bocor sume...seb baik boleh tutup main pipe kalo tak masak la kami nak bayar bil air bulan ni...aku pon ape lagi kena marah la ngan ence' aren...huwaaa...(marah2 sayang kot..wakakaka)...hmm aku bukan sengaja nak langgar...aku dah le rushing nak gi kelas kol 5..pastu orang sebelah lak parking lori die depan umah aku..tu satu hal le...pastu makan jalan lak tu...pastu aku nak kuar terpakse la bersopan santun..terlampau bersopan punye pasal...banggg!! aku langgar batang paip tu...hmmm actually bunyinyee duppp kot instead of banggg!! hehehe...maka berhamburan la air keluar...jiran2 aku pon sumenye keluar..sungguh malu sekali aku(owhh tidak...) mood aku untuk lecture pon agak terganggu petang semalam...=( maka dengan segera aku pon buat kol kat ence' aren n die memberikan respon dengan nada yang agak menggerunkan dan akhirnya membuat aku naik angin balik kat die...hehehe...sori ye bang...saye tengah emo semalam...=D
yang buat aku malu sekali kat tuan rumah lah...asek adeee je benda yang rosak tiap2 bulan...hmm segannyee..

pastu malam plak aku kelas sampai kol 10 lbey...balik tu dengan penuh tekanan perasaan n sangat keletihan aku pon menbongkangkan diri aku atas katil n siap mimpi lagi aku n adik beradik pergi jalan2 kat brunei...wakakaka...entah ape2 mimpi...=p

-THE END-

**DiLLaiLa ~~ tu sume namenye dugaan hidup...

3 comments

bdk bucuk :P July 30, 2009 at 1:09 PM

Tu la warna-warni kehidupan..
Klaka la, da stress siang2 mlm bleh mimpi g bercuti kt brunei. Best gak tu..

DiLLaiLa July 30, 2009 at 1:16 PM

hahaha yang best tu kan zira...aku dah terjaga sebab mimpi tu..then aku tido balik aku leh sambung mimpi yang same...wakakaka...

feresa~* July 30, 2009 at 10:35 PM

wah..sedapnya laksa johor..All the best ya..:D