hari jalan2, makan2 n cuci gigi...

Aku bosan giler semalam...tak tau apasal...rase marah kat diri sendiri pon ada...apsal ek?semalam memang betol2 serba tak kena..last2 aku sms en aren n mintak izin untuk kuar jalan2...but still aku tak tau nak gi mane sebenarnye...

last2 aku decide gi jalan2 kat air itam semalam...saje nak release tension n buang kebosanan...nak gi bp malas...bukan ape..malas nak terperangkap dalam jam(selalu ada road block)..tu yang letih tu...

hehe dengan hampehnye aku terbeli 4 helai tudung sekaligus berharga RM80..sungguh hampeh sekali kurasakan...dah le tu..corak lebih kurang same lak tu..wakakaka...aahh peduli ape aku kan..janji aku puas...hehe...

pastu pagi tadi ada jamuan hari raye peringkat universiti...so sepagi aku n kawan sekerja mengabiskan masa untuk MENUNGGU...dengar ucapan...n MAKAN..siap TAPAUUU LAGI..huhuhu...dengan muke x malunye aku bawak balik dadih 5 cups, cupcakes 4 bijik, soto 2 mangkuk(1 for me and 1 for my hubby), oren and lai, and plastik(hehehe tu je la)..

pastu tengahari ape lagi..perut pon dah kenyang...mate pon dah layu...kipas umah aku ni pon cam membuai2 je rasa..ahaks...aku pon membuta la sampai kol 2.15...bangun2 semayang...pastu nak wat ape aa??aduhh bosannyee...nak masuk opis malas...xtau pon nak buat ape kat opis(sebab barang2 yang nak wat keje sume dah bawak balik umah)..lame juge aku termenung...nak dok umah kang takut kantoi la pulak kan..(hehehe padahal bukan ada sape nak check ponn..)

aku ambik keputusan aku gi CUCI GIGI petang tadi...yeayyy!!sesungguhnye aku sangat suke cuci gigi...n ini adalah antara benefit yang aku paling suke semenjak aku keje gomen ni..tapi malangnye die cume bagi RM100 je...huhu okla tu daripada kena bayar sendiri kan...

cuci..cuci..cuci...rase segarrr je mulut aku...nyam3..(big grin)...rasa sayang lak nak makan...nanti gigi kotor balik...=p doktor kate gigi aku masih OK lagi...mekacih doktor cucikan gigi saye...duit baki cuci gigi tu dr bagi 2 btg berus gigi Oral B Cross Action Massage and ubat gigi..kire oklah tu..seb baik die tak bagi listerine 2 botol cam 2 tahun yang sudah..alamatnye lambat la nak abes...

macam-macam ada~~






hari ni baru lah otak aku rase lega sket..






**DiLLaiLa ~~ banyaknye aku dapat dua hari ni...malam ni nak kuar makan piza ngan hubby...lame tak kuar dating..hehehe...

2 comments

herman252 October 11, 2009 at 10:14 PM

Bukan semua gomen dapat claim hehe...UTHM untung arr boleh claim service gigi. UTM tak dapat bebb sob3

DiLLaiLa October 11, 2009 at 11:05 PM

hahh?yeke awak tak dapat?aik..peliknye..