Semalam di Pizza Hut...

Lame betol aku tak makan pizza..agak2 last biler ek..rasenye bulan 4 aritu kot.tu pon kitorang tapau n bawak makan kat umah mak mentua aku..


n semalam my beloved husband dah tunaikan permintaan aku nak makan pizza..(hehe padahal bukannye la sedap sangat pon...) tapi dah teringin kan..nak wat cemana...lepas je amek en.aren kat bus stand semalam terus kitorang singgah bp mall...ingat kan nak tengok wayang sekali..tapi malas la plak..perut pon dah nak meletup dah makan banyak sangat..kitorang pon balik je la...sempat la juge rembat 2 helai baju..tapi aku malas nak tempek gambar kat sini...huhu..




lepas ni banyak lagi restoran2 fast food yang kitorang nak serbu..huhu konon2nye before berlepas la konon...antaranya seperti berikut..sususan mengikut priority..:
  • mc donald
  • secret recipe
  • vivo
  • johnny(makan steambot)
  • ...
  • ...
  • kfc
  • chicken rice shop



**DiLLaiLa~~ makin gemok la nampaknye kitorang...kui2..

7 comments

Kanda Herman October 12, 2009 at 8:25 PM

Saya dah check utk awak. Restoran KFC & McD kat Melbourne takde. Even kat Victoria pun takde. Saya tengok kat Halal Guide Book. So makan lar puas2 kat M'sia. Kalau kempunan boleh datang sydney hihihi..

DiLLaiLa October 12, 2009 at 11:16 PM

huwaaaaa...hampehnyeeee...huk2

DiLLaiLa October 12, 2009 at 11:16 PM
This comment has been removed by the author.
sCha zaNe~ October 13, 2009 at 12:12 AM

ello dilla...
ble mau fly?
mkn taw sume mknn y diingini tue...
nt windu mknn2 kt cni susa lak...
he2..gud luck my dear friend!

DiLLaiLa October 13, 2009 at 12:02 PM

ime kacih sha..(_wink wink_)...

insyaAllah peginye raye aji nanti...sha doakan la ye...n sha cepat2 la datang..boleh wat phd same2...

mmg nak kena serbu ni...kalo x lame lagi la dapat makan..bukan dapat balik selalu..huk2..

sCha zaNe~ October 13, 2009 at 7:39 PM

ooo..raye haji..
smpt lg mkn2 puas2...
ala...cm ne nk dtg..
dgr pktn phD p da seram sejuk...
takoot...
all d best to u (research + marriage)

DiLLaiLa October 14, 2009 at 11:11 AM

ime kacih sha...kite pon takoott ni...