Mereka di Mlesia>>aku sangat jeles ok!huk2


Famili abang ku singgah di rumah kami last week..seminggu mereka kat sini..

7 Julai 2010 - 12 Julai 2010

jaga aku dalam pantang..hihi..thanks kak naza tolong masak n pakaikan bengkung..oleh kerana aritu kak naza kate bengkung boleh pakai sendiri, saye dah boleh pakai sendiri dah sekrang...hihi..senang sket rasanye..


[Sufi(in the rocker) wif PakLong, MakLong, Kak Amna and Abg Hafiz]


emm mereka bercuti balik mlesia..2  minggu...n for real aku sangat3 jeles...rasa nak ikut balik je..macam2 aku teringin nak makan nih!!!huwaaaaaaaaaaaaaa....cpt la hujung tahun....huk2...


tahun depan datang lagi ok!boleh kitorang bawak ronda2 satu victoria sebab kitorang pon xjalan lagi..heee.. :-D



***kalo ada rezeki bulan 10 kami ke tempat korang pulak..InsyaAllah...hehe

3 comments

bdk bucuk :P July 19, 2010 at 11:02 AM

Dilla, bila ko blk mesia??

Anonymous July 19, 2010 at 8:10 PM

Ila, rasa sekejap sgt kat Msia. Huahh...tak lama lagi dah nak balik OZ. Rasa mcm tak puas tau. Nnt Ila balik ar lama sikit lg pun korg tak beli tiket balik Oz lg kan.

DiLLaiLa July 20, 2010 at 4:08 PM

zira:insyaAllah ujung bln 12..tp skjp je kot zira..nk sunatkn budak kecik ni..hihi

k.nz:huu nk cuti lama2 tkt arin je xleh..huk2