1 Malaysia Nite 2011

[tahun lepas budak kecik ni masih dalam perut lagi.. :-) ]
Aiyo lamenye baru nak post pasal one Malaysia Nite die..dah 8 9 hari berlalu kot..gambar kat dalam kamera pon x copy2 lagi..entah le niat mmg ada nak update..tapi hati rase malas...dengan problem2 kat rumah nie..buat aku hilang mood nak update blog...huuhhu...

Actually One Malaysia Nite ni tema untuk annual dinner MSALTU (Malaysia student organization kat sini)..tahun ni 1st time kami dapat join sebab tahun lepas aku tengah bersabung nyawa kat dalam wad bersalin..hehehe...



untuk 1st time join ni ok la..AJK mmg organize dinner ni tiptop punye..takde la maksud aku dengan diorang nak study lagi...family lagi..kire dah best la tu diorang buat..mmg terbaik lah..dengan food yang best2..and sangat2 berbaloi la dengan harga tiket..

siap ada persembahan lagi malam tu..akak2 senior nyanyi lagu feminin...hahaha mmg lawak tapi cool giler diorang..betol2 menceriakan suasana..aksi2 anak2 kecik pon ada juge...walaupun aku xbape kenal ramai orang tapi aku tetap enjoy the night..yang paling best sekali malam tu ada cabutan bertuah..tapi aku xbertuah la..kui2..hadiah2 mmg mantop2 belake..antara hadiah yang best frying pan cap xtau, correlle and corningware..awwwww kalo la aku dapat correlle tu mau aku tidur peluk hadiah kot..ekekekkee :-D

aku and ince'aren malam tu pakai biasa2 je..pakai baju lame..cik pia pulak pakai baju kurung yang aku jahit tu..hihi kalo la aku xjahit baju tu agaknye kena pakai suar jeans kot ye..keeesiannnn..oklah tengok gambo sudah la kot..lagi baikkkk... ;-)

[with friends]

[persembahan dari akak senior]

[persembahan dari student undegrads]
mmg terbaik..harap2 tahun depan diorang kasi correlle lagi untuk cabutan bertuah...hahahaha


***insyaAllah tahun depan boley join lagi.. ;-)

3 comments

iman June 15, 2011 at 3:02 PM

geram nye tgk sufia..
pp tembah + merah ^_^

DiLLaiLa June 15, 2011 at 4:32 PM

hihi pp tembam ikut akak kot..
pp merah tu sebab cuaca sini agaknye..kadang2 ok je..kadang2 teruk.. ;'(

iman June 22, 2011 at 8:09 PM

hope sufia & akak shat2 jer kat sn eks..tcare k ^_^