yang lama berganti baru! \(0_o)/

Alhamdulillah dah berganti dah heater box rumah kami.setelah kami menyuarakan hasrat nak pindah rumah kot baru diorang take serious action...



pape pon kena berterima kasih banyak2 kat agent..die mmg dah banyak tolong..landlord pon sebenarnye ok je..cume plumber tu la..ape hal tah die sbnrnye..hehe yang lubang tu die janji nak concretekan kelmarin..tapi xnampak bayang pon...hehehehe...sukati la pakcik nomel..asalkan heater dah ok.. ;)

tapi nampaknye semenjak2 heater hidup ni cuaca panas je plak..maksudnye matahari memancar2...so cuaca xde la sejuk sangat dalam rumah ni..hehehe.so kitorang on kan biler malam je la sekejap..gune heater rumah mmg puas hati....on kan sejam or sampai suhu reach 20degree..then kitorang boleh off kan...temperature dalam rumah akan tetap best selama2 berjam2...sampai la kitorang nak tido xyah pon panaskan bilik semula..berbanding kalo heater kecik..kena on je..huuu hasilkan bil elektrik kitorang melambung bulan lepas..ape nak buat...terima je lah...peace.... ^_^


***Alhamdulillah..syukur :-)


1 comment

Herman June 26, 2011 at 12:10 AM

Hehehe..akhirnya settle gak masalah heater ni. Tapi rasanya thn ni mcm x sejuk sgt pun winter kali ni. Rasa macam ala2 spring thn lepas jer. Kat sini dah x ON heater lg. Malam tido pakai electric blanket jer...jimat.