Lukakuterubatjua :D :D

Hehehe bley x nak sengih sampai telinga..sebab dapat idaman kalbu..tujuan menempek post ini disini bukanlah atas niat ape2 ye...hanyalah sekadar KREDIT untuk ince' aren yang dah mengubati kedukaan hatiku ini..huuu ceewahhhh...

[my first APPLE~ gambar sekadar hiasan]


time kasih untuk ince' somi ku yang memahami akan keadaan laptop aku yang sangat menakutkan tu..isk isk takyah la citer banyak2 ape problem die, just nak citer yang sangat menakutkan biler tengah2 buat kije tetibe laptop shut down sendiri..dengor processor je berdengung cam mesin tebu..huk2..merana sungguh aku.. :-(

apa pon bersyukur sangat ince' aren sanggup meleburkan duitnye untuk aku..saye akan belaja rajin2 ok! ^_*


***dapat hadiah bertambah cintun..huhuhuhu... :-D

6 comments

MAI'sarah September 15, 2011 at 1:29 PM

wahhhh...best nye...
abg aren, nak jugak!!!! hehehe

DiLLaiLa September 15, 2011 at 2:16 PM

siti kena la mintak dengan mr E ..:)

M@Ri@M September 15, 2011 at 6:49 PM

waa...sudah dpt ker?syoknye! cer tepek gambo original.hehe. dpt yg student scheme tu ker abg arin beli pakej biasa? best ooo!! wajib la kena rajin belajo k..jgn rajin berfb dh ler.kekekekek. yeah..yeah...sufi dpt laptop lama ibu.hehehe

liza September 17, 2011 at 2:33 AM

Kat sana brg mcm tu murah ke. Or gaji suami ko yg mahal.. Hehe. Jelesnya ai

DiLLaiLa September 17, 2011 at 9:44 AM

huhu dari segi value lbey kurang je sbnrnye liza..tapi sebab sini nombor kecik..kalau sane rm3k sini aud 1k..so xde la pening pale sgt kalau nak beli benda merepek gini..

DiLLaiLa September 17, 2011 at 10:27 AM

kak yam: gambar ori xyah le kak yam..huuu