Hey Single Ladies!

Sejak2 akhir2 aku tak tau le nape aku giler betol tengok citer Glee..wpun aku tengok lompat2 n tak paham sangat pon sebenarnye...hahaha..aku start suke citer ni biler si x ni(aku xtau pon name die sape =p) buat video clip Single Ladies n kantoi kat bapak die..n sejak lepas tu almost hari2 aku bukak video clip ni yang ori punye..rupenye lagu ni lagu Beyonce..hehe baru aku tau..

Sebenarnye aku pon confuse aku sebenarnye lbey suke citer Glee ni ke video clip Beyonce ni..huhu..entah le..yang penting layan je lah..





Beyonce: Single ladies





Glee -Teaser




Aku sangat suke tengok Beyonce joget dalam tu..haha entah pape tah..dah le pakai baju camtu..(isy3..dilla.dilla) aku rase wpun nampak je cam senang tapi mesti susah nak buat step yang sangat sharp n serentak cam tu..agak2nye bape lame diorang practice ek..sukenye aku..teringat lak aku masa dalam ko-q seni tari dulu..hohoho...


**DiLLaiLa~~ terkenang semasa dolu... lalalalalala...huhu..

2 comments

bdk bucuk :P January 27, 2010 at 11:35 AM

hehe... suka skit2 da la dilla. nnt baby ko joget2 cam gitu plak. :D

DiLLaiLa January 27, 2010 at 12:02 PM

kikiki tula pasal zira..seram jugak aku...haha