sufia at school & ibu sufia yang entah hape2..

[muke kepenatan n kepanasan balik sekolah  ;-) ]

hehe...byk benda yang terlepas cerita kat sini..tapi xpelah..haha..sabtu lepas ada makan2 kan Edwardess lake park sempena hari raya haji..tapi malas nak tulis kat sini..sbabnye gambo pon takde...ince' aren aritu dok usung je kamera tu sane sini tapi hampeh buat perhiasan je..bape keping gambar je kot disnapnye...n yang pastinye muke ku and sufia mmg xde la...hahahha..saba je la..

ni nak citer pasal sufia..tadi first day sufia went to school...uhuk2...hehe bukan la school pon..gi child care je...ibu die yang xsenang duduk..uhuhu sebabnye mmg tau betape gembeng nye anak dara aku tu...n biler melalak pon suara bukan main kuat lagi...

pegi hantar pon tak kiss die...takut si kecik ni menangis..uhuk2...sdeynye..sori sufia..ala xpe la ye..sume baby pon camtu jugak...xsume baby yang bertuah dapat dapat duduk ngan ibu kat umah or duduk ngan atuk nenek kat rumah...uwaaaa...

kami gerak dari rumah dalam pukul 1.20 centu..sampai child care pukul 1.35...uhuhu seb baik Chin takde...aku pon xtau la aku mcm xbape senang hati sket ngan Chin..kikiki agaknye sebab die kasar sket kot...tapi sebenarnye die ok je...die banyak cakap sket tu yang kadang2 geram tu..hehehe..

nak dijadikan cerite pulak...aduyaiii aku boley terlupe bawak kunci rumah lak arini!!!!waduhh waduhhh!!cemane aku nak masuk rumah xde kunci..????SENGAL + HAMPEH tahap gaban...kui2..xpasal2 kena ajak ibu izhan pegi tempat keje ayah2 diorang ni pegi amek kunci..seb baik la izza ok..huk2..thanks a lot izza...tak tau nak balas budi ko cemane..aduh..pasni kunci rumah kena gantung siap2 kat leher..baru xterlupe..hmm saba je la...

sbb nak pi amek kunci punye pasal..pukul 5 aku dah kena gerak amek sufia..sampai child care chin pulak yang jage..die start la membebel..sufia kuat menangis...sampai izhan pon ikut menangis...hahahha...sudah ku jangka..hik3..saba je la...sori la ye teacher Chin..sufia mmg gembeng sket orang nye.. :-D

pastu kami terus ke Mushroom Exchange pi amek kunci..emm tade la jauh sangat rupe2nye...hehehhe...n tempat tu besttt sangat...nampak arnab kecik2...suke sangat3..comel sangat arnab liar..rasa nak kejar je..sepanjang2 jalan tu nampak sheeps, kuda, lembu, and rumah2 yang cantik2..ermm mmg rasa cam dalam filem lah..

tadi xamek gambo sebab sume terkejar2..next time amek gambar sufia kat school and ajak ajak ayah sufia jalan2 pegi mushroom exchange lagi.. kite amek gambar banyak2... :-)



***lagi 2 hari je..btol2 menghitung hari ni..

1 comment

Nazariah November 23, 2010 at 2:04 PM

Ila, balik msia kim salam org kg ae. ibu, ayah, atok, adik2 dan sanak saudara yg jumpa...hihi...