ehem ehem ehemmmm..happy birthday!

ehemmmmm.... :-D :-D

hehe boley ke wish ke diri sendiri...

happy bithday untuk diri aku sendiri..hehehe dah xbape nak muda dah ye..huuu..kan bagus kalau umur statik kat 25 je..hehe..

sempena hari baik bulan baik ni aku berazam untuk belaja rajin2..semoga Allah terus berikan aku kesihatan yang baik untuk tunaikan tanggungjawab aku sebagai isteri, ibu and student. Semoga Allah tunjukkan jalan yang lurus untuk aku sempurnakan perjalanan mencari ilmu di bumi asing ni..Semoga Allah terus meluaskan rezeki kami sekeluarga. Semoga Allah menetapkan iman kami sekeluarga dan menguatkan hati kami untuk laksanakan ibadah2Nya dengan lebih sempurna..amin... :-)

thanks to all the warm wishes.. I wish u guys glittering days ahead..amin..  ;-)

 emm konon nak tepek gambo beday treat dari ince' aren..tapi xjadi daa...sebab nye malam tadi xjadi kuar sebab kedai xbukak pulak..ekekke..

yg ado gambo den dengan hadiah tahun ni je...hehehe kacih bee.. heee :D

tadaaaaaaaa....

my very very first Fossil bag!yeayyyy!! looking forward to have a collection of their bags in the future..hehe [big grin] :-D 

tq bee...aishiteru!!!❤ ❤ ❤



***Alhamdulillah..masih diberi kesempatan untuk merasai nikmat duni hari ni...

2 comments

iman August 4, 2011 at 10:16 AM

selamat ulang tahun sis ^_^

DiLLaiLa August 4, 2011 at 3:35 PM

tq iman!=)