A&H

Allahuakbar..macamane la aku boleh tersangkut tgk cerita A&H ni ye..aduhai..dah agak dah kompem punye xleh tinggal.. hari2 jadi penunggu setia sekarang ni..pagi2 sebelum pegi uni dok check dulu tuan page admin dah update ke belum..hehehe saba jelah..ince' aren yang konon2 jual mahal nak nengok pon sekarang dah start bising2 kalau aku nengok xajak...huahuahua...;p


sebenarnye hari ni aku sangat stress..rase mcm dah lame je sangkut dengan experiment ni...rungsing sangat3 rase...biler aku down start la serba xkena..sume benda aku xleh nak buat.kepala rase senoneng je..tapi biler kat opis ni sekali2 bukak page A&H dapat la aku senyum2 sekejap..bukannye ape, dok tergelak baca komen2 peminat citer ni..masing ye ye je komen...haha padahal kan drama je tu..kih3..

pape pon diorang berlakon best lah..lagi2 si Nadiya tu.terserlah kekepalabatuannye..hehehhe sape yang belom start tgk, jangan lah tgk ye..its contagious..bahaya nih!nanti tido pon mimpi AA. sape nak jawab?ekekeke


***ade ke yg penyabo mcm tu ek?

3 comments

Nazariah October 10, 2012 at 3:49 PM

Akak x start tgk lg...mmg takut jd gitu, tertunggu2 setiap episod..tp baru mlm td ckp dgn abg kalau nak download movie, cer download citer ni sekali...haha..

DiLLaiLa October 10, 2012 at 3:52 PM

hihi xyah donlod takpe kot kak..tgk online je..sekarnag dah ada yang upload terus satu episod satu video.die tak kerat2 part1, part2 centu... selamat menonton :D

Ira October 10, 2012 at 5:19 PM

bdk ofis aku pn dok layan citer ni.. aku je x terjebak lg.. hehe..