Pollen punye hal

Ermm ni pollen punye hal nih...mmg sakit dibuatnye..

huu sakit hidung and mata. mula2 gatal je, tapi asek gonyoh3 lama2 jadi sakit..fuhhh bersin and hingus toksah citer. malam2 siap terjaga bersin2..kalau sekali ok je..kalau dah sepanjang malam..setgh jam sekali bangun bersin and buang hingus...hadoiiii...seksa mak nyahhh...



pelik kan time tido boleh bersin. aku pon pelik.tapi tulah yang happen...iskkkk >.<

2 comments

Ira October 4, 2012 at 4:20 PM

Apa benda pollen tu? hehe..sorry x paham, nape dia blh buat ko terbersin2..

DiLLaiLa October 4, 2012 at 4:45 PM

owh..pollen = debunga...

kat sini tengah musim bunga(spring) zira.so mmg debunga tengah beranak pinak dengan banyak..hehe kite xnampak pon.tapi byk berterbangan kot. ada org mmg tak tahan.boleh buat bersin2 and gatal2..ada orang lagi teruk sampai demam2..tapi Alhamdulillah aku xpenah sampai demam lagi..xmau la iskk..