Beg longchamp

Hehe bukan nak cakap aku beli beg longchamp..

ermm recently otak aku dok ingat handbag je..haissshhh aku mmg macam ni..ada masanye tiba tibaaaaa je..teringat handbag...survey sana survey sini..tapi nak beli duit tade kui3..

tiba2 ada terborak2 dengan sorang kawanku..kawan ni mmg gile membeli handbag..awwww aku sungguh kagum dengan koleksi bag die ok..huhu buat masa ni mmg mampu tolong kira je lah..haha.. dah die mampu and die suke biar lah kan..lagi pon bukannye beg tu simpan je buat perhiasan..cehh backing ni backing.. ;p kawan tu kate ada belikan beg longchamp kat anak..hihi anaknye baru darjah 4 or 5 uollss..



hahahhaa aku tergelak je lah dalam hati..lagi 5 6 tahun pon terbeli tak agaknye beg tu untuk diri sendiri..hmm tapi sebenarnye macam xberapa taste aku sangat pon...cehhh ada taste la pulak ye..

***merepek petang2

2 comments

Ira April 1, 2013 at 4:32 PM

longchamp ni mahal jgk kan? aku ada yg ciplak pnya, tu pn dpt doorgift masa attend AGM. hehe..

M@Ri@M April 1, 2013 at 5:12 PM

ila...nnti dh blk msia...gaji dh naik bertangga2..sure nk grab 1 punya.kekeke.dia cm dadah tau..dh beli 1 nk lagi.adoii!! i pa'kal je ada partner yg suka mengingatkn...terus batal niat.nama pn pompuan kn..pantang nmpk.hehehe