Siapa sangka?

Ermm lama sungguh blog ni terbiar ye...huhu dah hampir sebulan kot..aku mmg xkose and tak dan sekarng ni nak upload2 gambo bagai..tunggu lah angin tu datang ye..

ermm busy(and buat2 busy) sekarang makin menjadi2..wpun sampai sekarang ni aku pon x paham betol ke ape aku buat ni..ape sebenarnye aku buat ni..and banyaknye lagi nak kena buat ni..tapi at least aku jalan je and aku langgar je semua..

and aku dah start tulis draft thesis based on papers yang dah tulis..fyi my SV mmg XKASI tulis dari awal.buang masa katanye..nanti yang tulis dari awal sume xreleven..

siapa sangka?

bila dah di draftkan jadi lah die lima chapter yang ala2 xbape complete pon lagi..hmm baru lah nampak..
so basically ada 3 lagi main chapters yang perlu dipenuhi tak termasuk conclusions...

please, please, please doakan aku ye...

aku rasa kalau aku nak stay in this line aku kena jadi terjal sikit..langgar je lah apa2 yang aku boleh langgar. kalau aku lembik2..syahdu2 satu hapa pon xjadi..


***adios~

2 comments

M@Ri@M March 22, 2013 at 2:21 PM

alhamdulillah..another 3chapter to go! go dila go! all the best & good luck! pray 4 u!

Ira April 1, 2013 at 4:31 PM

good luck dilla. smga segalanya selesai dgn cepat & lancar. aminn..