Tatkalaku sibuk..sempat juge aku berangan..ngehehe~

Emm dah lame dah teringin kan 2 benda ni..since aku belum start keje lagi..huuu tapi sampai sekrang masih xde duit...huwaa takde ke sape2 nak bagi present..hehehe...



???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




1. electric mixer yang canggih manggih
2. bread maker


Bile survey2.. so far Panasonic SD-YD250 Automatic Bread Maker yang aku paling suke..nyam3..biler la nak dapat yek..?




**DiLLaiLa~~ bersabarlah dilla...huuu

6 comments

Herman February 16, 2010 at 6:52 PM

hehehe...kat garaj xder ker?

DiLLaiLa February 16, 2010 at 7:32 PM

yang canggih manggih tak jumpe lagi beb..kena kumpul duit syiling la cenggini..huuuu

Ibu Aimy February 17, 2010 at 12:45 PM

mixer kenwood ke? wahh besh nya mahal ke kat sana? beli la bread maker.. syiokk makan roti pepanas..~teringat break maker ku yg dah setahun tak beroperasi.. bz sejak ada aimy. huh

DiLLaiLa February 18, 2010 at 4:12 PM

tu la tengah berangan2 ni kak mas...mane tau tetibe turun dari bumbung rumah ke..kui2..

kew_chop February 19, 2010 at 12:25 PM

daku pun berangan nak mixer tu. bread maker tu sebab duit syiling yg kumpul tak cukup2 lagi aku beli yg takde branded jek harga 1man @ rm400 jek. nasib baik berfungsi ngan baik.

DiLLaiLa February 20, 2010 at 10:29 AM

hmm..tulah nak kena carik juge ni mur..kalo nak tunggu yang branded punye lambat lagi la jawabnye...huu