Dockland and Waterfront City

Hehehe lame sey tak upload blog..patut nye entry ni upload malam tadi kot..adoi tapi dah xde tenage dah..dah le kena b*asir!grrr gara2 makan pecel lele la semalam..pedas yang amat sambal pecel die..sambal belacan pon pedas..adusss...sabar jelah..

emm semalam jalan2 gi city...wakakakka after setahun dapat gak aku nak train lagi...keh3..last time naik 23jan 2010...seb baik tiket aku leh pakai lagi..saba je lah..semalam kuar dari kol 10 pg sampai la pukul 10mlm baru sampai rumah balik..

memula sampai je terus 'memecel lele'..hehhe kat EsTeller la kan..mane lagi...hehe..rupe2 nye senang je naik train tu terus turun kan Melbourne Central..pastu kuar sket dari stesen tu belok kiri dah sampai dah Es Teller..mmg jakun kitorang ni..

pastu kitorang g Dockland and Waterfront city...ada la barang2 sket beli..hehe..pastu sempat jugak la gi one of the biggest Asian groceries store kat Melbourne city..Laguna la...akhirnye lepas setahun sampai jugak kitorang..hhahaha..mula2 masuk tu..aku siap leh tercakap...waaaaa besarnye...kiki bikin malu saje...hehehe..ape pon yang pntg layan je la gambo2 ni ek..hik2...malas betol aku nak menaip panjang2...uhuhu..semalam ada hari yang syiokk punye... ;-)


[sufia and izhan gossiping]

[our tembam busyuk masyam :) ]

[gossip lg...huhu]

[weeeeeee~]

[gulpppp...]

[awek br...hehe]

[anak2 kami]

[ini suda lbey..kiki]

***tiket train ada 3 kali lagi leh pakai...next year kot baru pakai lagi...keh3... :-D

2 comments

liza February 22, 2011 at 7:51 AM

wahh.. syoknya jalan2 tempat orang..

dila, nak tnya. macam dah pernah tnya b4 ni.. huhu.. anak ko mmg all the time pakai bibs eh.. velcro tu dia tak reti cabut ke? azhad tak boleh guna velcro, tak smpai seminit dia dah bukak.. skrg ni mkn pn tak pakai bibs. seb baik tak kotor baju.. huhu

DiLLaiLa February 22, 2011 at 9:20 AM

hehe mmg kena pakai all the time liza...kalau x habis basah baju die..kejap2 kena tukar baju...dah le tukar baju je nak ngamuk..
emm kadang2 mmg die tarik juge..ikut angin die..tapi biasanye die xtarik2 la..maybe sebab dah biasa pakai kot..