Kesedihan yg xtergambar.. :-(

xbley tido..sdey sangat..banyaknye benda sdey arini.. :-( :-(



hanpone aku rosak..lcd rosak..aku xde la sdey sangat hanpone tu rosak..sebab masih ada hanpone lame ince'aren aku boley pakai..


tapi sdey sebab dalam phone tu ada banyak sangat gambar n video sufia mase kecik..something yang sape2 pon xleh nak ganti...sape2 pon xkan boley replace benda2 tu semua..sdey sangat aku..dah la gambar masa kecik xbyk yg elok..plan nak amek gambar yg elok pon xjadi2..harapan cume dalam hanpone tu lah..ya Allah sedihnye..xtau nak cakap... :-(


*** :-(

5 comments

liza February 28, 2011 at 1:31 AM

dilla, tak save dalam lappy ke.. ala sygnye...

DiLLaiLa February 28, 2011 at 9:54 AM

kalau yg gambar ada la kot sikit2 liza aku transfer..kalau video mmg xde.. :(

Nazariah February 28, 2011 at 12:00 PM

la, ye ke la..cepatnya hp dah rosak ek... ehm..aah la syg kan x transfer kat laptop...cmni, akak nya pun kena buat backup jugak la sbb hp kita kan sama.

DiLLaiLa February 28, 2011 at 12:15 PM

bukan rosak tibe2 kak..sufia suke main hanphone tu..pastu air liur banyak sangat masuk sampai meladung kat dalam tu...terus rosak.. :(

Ira February 28, 2011 at 2:51 PM

x save dlm memory kad ke? ke abis rosak semua skali? syg nye..sabar ye dilla..