Beautiful Bright 2011


[hehe konon2 mcm poskad]

Boley dikatakan acara tahunan kot untuk komuniti Mlesia kat sini, tiap2 kali musim autumn mesti pegi Bright..tahun lepas aku xjoin sebab mase tu mcm dah sarat marat dah perut ni..err xde la sarat sangat pon lagi..tapi memikiokan pegi pagi2 buta balik plak tgh malam buta so malas la kan..

tahun ni seronok sangat dapat join..lagi2 ada model2 cilik kepunyaan hamba dan teman hamba izza..hihi..sangat suke biler budak2 tecik tu memberi kerjasama sepenuhnye mase amek gambo..hak2...konon2 ibu die ni perasan la sket jadi photographer kan..hehhehee :-D

utk ke Bright amek mase lbey kurang 3jam++..memula kami plan nak tido.tapi dah last minute sangat so xjadi lah..gerak dari rumah kol 9.45am..sebab ada anak kecik ye..susah la sket nak kejut pagi2..huhu..dlm perjalanan saje xtau bape kali kami benti..dengan sufia nye yang poo..izhan lak nak makan..haha..seb baik la kitorang xnaik bas..kalo x kecoh la satu bas tu kui3..actually ramai yang lain naik bas sewa..satu kepala 40dolar..

n then sampai rumah balik dalam kol 11 malam kot..diorang lepak2 dulu makan then baru balik..




kitorang mmg jakun giler tengok daun2..errr rase xnak balikkk...cantik sangat2..haihhhh...bley x nak over nak golek2 atas daun tahun depan?huhu..tahun depan mesti nk kena gi lagi.. ;-)


***canteknye..masih terbayang lagi...

3 comments

Ira May 11, 2011 at 10:31 AM

Cantiknye..

Cik sufia sangat comel.

liza May 12, 2011 at 8:08 AM

seronoknya.. untung betul sufia.. ko kt sana smpai bila dila. kalau ada rzki mcm nak ke sana je.. tp tak tahu la bila.. huhuhu

DiLLaiLa May 12, 2011 at 5:05 PM

meh la liza jalan2..beli tiket tahun ni jalan tahun depan..kalo nak dtg naik AA kena camtu la kalo nak save..aku insyaAllah lagi 2thn kot.. :)