Heyyy pakcik heater!!

Pakcik heater!!!!
aku dah geram nihhhh...
biler kau nak datang baiki heater hahh???
dah nak masuk winter dah ni kau paham tak??

Pakcik heater!!!
kau tau x aku ada anak kecik?
asal tido cot sorang2 je esok terus hingus cair..
kau paham x?
kau paham x yang rumah ni sejuk...
grrrrrrrr...

Pakcik heater!!
kau kate spare part susah nak carik
sebab heater box lame punye pesen..
aku xpeduli la tu sume
ko citer la ngan agent n owner..
kitorang bayar sewa umah utk dpt kan servis heater sekali..
ingat duduk free ka???

kau jangan sampai aku carik pasal ngan owner plak kang...
aku pindah rumah ni kang...
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...



***edisi lepas geram..huhhh!

5 comments

Ira May 4, 2011 at 6:20 PM

banyak2 bersabar dilla.. geram betul nampaknya tu.. :)

DiLLaiLa May 4, 2011 at 8:01 PM

geram zira...dah berbulan2 dah..bulan baru sebulan dua.. =(

Nazariah May 4, 2011 at 10:07 PM

X betulkan lg ke la? kesiannya...apa kata korg beli portable heater je dulu (kami guna halogen heater, satu lampu dlm 400w) kalo heater yg jenis kipas tu tggi tau, jgn beli yg tu.....pasang kat bilik je...sian lak sufia tdo sejuk...tp sini mmg belum sejuk sgt...bole tahan lg asalkan pakai baju sejuk n stokin...kalo x sure hafiz pun kena selsema juga...

DiLLaiLa May 4, 2011 at 10:13 PM

portable heater mmg ada kak..tapi kitorang punye yang xcanggih punye..controller die cikai2 punye..kejap je bilik dah panas..dah kena matikan..pastu malam mane la nak sedar nak on kan semula..sian sufia..

kitorang kalo boley xnak la invest kat barang yg bukan bape nak perlu..sedangkan heater rumah patutnye ada kan..tgk la nanti cemane..sufia pun dah la xsuke pakai stokin kejap je dah tanggal..tangan kaki dah sejuk macam ais je..mmg keturunan saye betol la..haihhh..ni betol2 luahan perasaan ni.. :(

Ira May 5, 2011 at 4:24 PM

semoga urusan dilla ngan pak cik heater dipermudahkan.. sian kat sufia..