Buah hati

Halu apa kabar?

Aku kabar xbapa baik sebab sakit kepala. hehhe bukan apa semalam tido lewat sangat pukul 4baru tido and blom pukul 7 dah kena bangun balik..hihi bukan sebab stay up tau sebab borak..ada kawan kami nak balik for good dah and transit kat sini so amek la peluang untuk borak..ditambah lagi dengan kedatangan member sorang lagi sefamili makanya mmg rancak la..semalam aku pening xcukup tido and dapat buat keje sikit2 je..malam tadi lak kepala lalok tapi mata xmau tido so pukul 3.30 gak baru tido. sampai lah arini sume lajak subuh astaghfirullah..bangun lewat sungguh hari ni, tu yang sakit pale nih..hurmm

so, ni nak start buat keje balik kononnya..tapi kepala still senoneng. kalau bangun lewat mmg cenggini la kan..haihhh ape pon xboleh..

tiba2 teringat pulak gambo2 dalam kamera aku aritu xtransfer lagi..haha xde yang lawa pon tapi 2 keping ni aku suke. hehe bile aku amek gambo asek salah focus je..byk giler gambo yang blur kat muka..kih3 layannn je la

[buah hati saya]

[si jendul]


***feningggg zzzzz

2 comments

Nurrul Mohamad June 20, 2013 at 3:56 PM

beg kitak kacak plsss

DiLLaiLa June 21, 2013 at 12:52 PM

mihmihmih..kacak kah?TQ2..

it is quite a generous size bag. that's what I love about it..