Shaklee

Hello, I am back.


Now nak cerita tentang Shaklee. Sekarang aku tengah ambil Shaklee. Aku sebenarnye mmg penakut nak makan ubat(kalau ubat demam sakit kepala tu x la). bukan takut apa, takut side effect..sebab dulu aku penah kena makan ubat jerawat(time tu jerawat sangat dasyat). end up aku kena sakit pedih ulu hati..huu macam gastrik pon yer jugak..lama jugak nak hilang..tak boleh lewat makan sikit, makanya mmg sakit la. sejak tu mmg aku xberani nak amek sebrang2 until aku tiba sini kena makan vitamin untuk mengandung tu and sekarang aku amek multivitamin..




so, just nak kepoh sekrang ni aku amek Shaklee sebab ada masalah kewanitaan sikit..ngeh3 so kena cuci2 toksik2 dalam badan tu kononnya la..harap berkesan..tapi aku dah makan seminggu lebih ni rasa badan xlesu macam selalu..tapi yang masalah aku mention tu belom pulih lagi la..

Hehe amek Alfalfa ni pon atas khidmat nasihat my bestie. kalau x tau nak amek ape pon..hehehe kalau uols nak try shaklee boleh la kontek dia ek. tolong promote :D

tgk la nanti macam mana, hopefully ada la peningkatan dalam 2 3 minggu lagi :)


***cheers

2 comments

Ira June 20, 2013 at 11:53 AM

aku penah jgk makan alfafa ni.
tp lps da abis, aku x makan da.
hehe.. aku ni pemalas sket makan pil2 ni.

DiLLaiLa June 21, 2013 at 12:53 PM

owh ko pon penah makan ek? ok x zira? ada rasa different x?