Gud Luck inche' aren...\(^ ^)/

uuhhh...awalnye aku bangun pagi ni..kol 5.30am kot da bgn...huhuhu.. wake up so early in a cold Saturday morning is kinda weird ha?..hehe..(for me je kot .. :-p )



pagi ni inche' aren & kengkawan ada football tournament kat Keysborough anjuran SEFC (South Eastern Football Club)..untuk match kali ni yang terlibat adalah student2 postgrads and undergrads dari seluruh victoria..n Desa BUndoora dengan bangganya menghantar two teams kali ni..horeyyy...cayalah.. ;-)



ermm mcm biasa la...laki aku a.k.a inche' aren kalo ada bola2 ni mmg le xleh tinggal..nak wat cemane..dah minatnye kesitu..aku layankan aje...owh tapi sori ok...this time aku x ikut le..huu xlarat le nak lepak tepi padang sampai ke petang..so apehal yang ko bgn awal2 sangat ni dilla?huhu ape lagi..buat sarapan n kemas bebarang lakiku le..huhu kol 7am die dah kuar umah..konvoi dengan kengkawannye...harap2 la cuaca baik hari ni..ermm kalo ikut weather forecast die kate partly cloudy...harap2 la tepat ye...lately ni asek hujan je..


pape pon aku doakan team Bundoora menang LAGI kali ni..yeahhhh...sekurang2nye kalo inche' aren balik kaki lebam pon tapi sengihnye akan sampai ke telinga la..n die akan story kat aku dengan penuh eksyen sekali..haha..(pernahkah laki korg berkelaluan begitu? :-p )



so..sesaje lah aku tepek kat sini video friendly match yang lepas..video ni ada sorang malay singaporean(brader Zulfikar) yg buat..ikut kat inche' aren brader Zul mmg selalu main bola sekali..hehe tapi aku pon xkenal lagi mane satu orgnye..hmm lakiku suke sungguh video ni..die kata dah 20thn die main bola..die xpenah tgk gambo die jaringkan gol..kikiki aku gelak je la..(agak2 sebab mmg xpenah jaringkan gol kot..haha..ke sbb takde org yg sempat snap gambo?) huhuhu kesiannn..=p





owh di manakah hubby ku iteww?
 
 
 

**DiLLaiLa~~ ok..GOOD LUCK semuaaa!!! :-)

2 comments

*juliet le sweetheart May 15, 2010 at 10:30 AM

good luck inche' aren dan enche Neezam juga! k julie pun malas nak ikut... =/

DiLLaiLa May 15, 2010 at 10:38 AM

tulah..dgn sejuk2 ni..hihi sampai ke ptg lak tu..baik dok umah tgk balik video masterchef..hihi