ooo yeahh..dia datang lagi..

apa yang datang lagi??

ermm gatal jari kaki ni la..last nite gi klinik lagi..sebab mmg xtahan..n dah bape malam aku tido xnyenyak..nak lelap mata pon susah..kali ni gi klinik kat MillPark pulak..mmg jauh sket..tapi xpelah..dah xtahan..

so kali ni dr kasi amek 2 ubat..satu ubat makan..n satu lagi ubat sapu..rupa2nye krim yang aritu tu actually dr x yah prescribe pon xpe(means ubat biasa2)..so kali ni dr kali yang lagi hebat..huhu..(hebat la sangat)..

balik klinik malam tadi aku amek pill sebijik..mmg relief..tapi die lega time tu je lah..bile pagi gatal le balik..huhu..tak berani nak makan lagi pill tu..sebab tengah bawak baby..so kena berjaga2 sket..

"ermm cepat2 la sket kaki baik..ye kaki..sayang awak..sian la kat saye ni..dah la nak bawak perut pon dah huyung hayang..ni tambah dengan gatal n bengkak camni lagi susah saye nak jalan..">>harap2 la kakiku paham ye..


**DiLLaiLa~~ dah kat 2 minggu x gi uni..adehh..xpakai kasut pon gatal..apetah lagi kalo pakai kasut..huk2..

2 comments

bdk bucuk :P May 14, 2010 at 12:20 PM

siannye ko dilla... x baik lg ke gatal2 kaki tu? ko tak tnya mak ko ke? kot2 ada petua org kg leh kasi ilang gatal2 tu... kalau gatal kene ulat bulu tu.. gosok ngan sirih, kalau kegatalan cam ko ni.. tak brani plak nk suggest.. ko da cuba rendam air suam + garam? kot2 la blh ilang.. tp pedih la kot..

DiLLaiLa May 14, 2010 at 2:10 PM

tula..alhamdulillah lepas makan ubat yg dr ke2 ni ok sket la nampaknye..aku dah pantang mkn mcm2 ni..sampai tomato pon dr xkasi mkn..