kami tunggu awak!

aritu aku gi umah kawan kat Coburg...amek barang sket..n akak tu insyaAllah due 2hb 7..hehe aku due 3hb 7...huhu jadi kalo ditakdirkan bersalin ikut tarikh tu, kitorang berkampunglah ramai2 kat Mercy Hospital yek..hehe..

n then akak tu bagi satu soklan..."err dilla dah siap kemas bag lom?"hahhh..beg..lame lagi nih..bag pon saye xcarik lagi kak..hihi.."akak dah siap dah..sket2 masukkan barang"..erkk terus aku menjadi cuak..sedangkan akak tu dah anak ke3 pon prepare awal2..hehe awat aku selambe sangat nih..hehe dengan sepantas kilat aku pon kemas le barang baby pape yang patut...alhamdulillah yang untuk di bawak dah siap dah..tinggal barang aku je la..banyakkk lagi xde..;-)

hehe kalo ikut tarikh lambat lagi kan...tapi xpelah..dah kemas dah senang...ermm baby dah sampai stage mane yek sekarang ni..?yang pasti sekarang ni aku dapat rasa space dalam perut dah makin kecik..so baby nye movement pon makin kecik..wpun camtu tapi setiap kali gegaran tu mmg la rasa cam nak gempa bumi...huhu...n setiap kali tu la maknye ni nak terkencing...waaduhhh...kadang2 tu tengah kat dapur siang lada plak budak kecik ni nak tendang2...aduii pening den..cemane mak awak ni nak cebok nak oiii..haha...




pregnancy


owh..tinggal satu stage lagi rupenye..chaiyookk bb..!!! ;-)




**DiLLaiLa~~ bb ku sedang menendang...time for wee wee..huuu

2 comments

sCha zaNe~ May 18, 2010 at 9:52 PM

wee...da xlame lg tue...
hopefully evrytinx wil b fine..
tk a gud care of urself ea~

DiLLaiLa May 19, 2010 at 2:58 PM

thank u sya.doakan ye..;-)