Besok hari yang mendebarkan..huhu

Besok anak ibu ni nak kena cucuk 2 bulan..kalau tengok list tu aduyaii banyaknye immunisation yang baby kena amek ek...sedangkan orang dewasa kena cucuk pon rasa sakit..inikan pulak baby..huk2..harap2 la sufi kebal n kuat..harap2 la sufi xdemam..




***Ya Allah kau lindungilah anakku..huk2..

4 comments

*juliet le sweetheart September 2, 2010 at 11:53 AM

dilla, sebelum pergi cucuk, bagi baby minum panadol for infant dulu supaya baby tak demam. tu yang doktor nasihatkan akak dulu. :) jangan risaulah yer...

DiLLaiLa September 2, 2010 at 1:07 PM

owh..baby 2 bulan bole makan ubat tu dah ek kak?

liza September 2, 2010 at 2:19 PM

byk immmunisation tp sekali cucuk je.. kalau dulu2 mak kt ckp nurse akn bg bb minum ubat dulu br cucuk. tp masa azhad aritu tak pun.nurse bg ubat, bila demam baru minum sbb injection kali ni boleh menyebabkan demam..kalau bb demam dgn maknya skali demam nanti..huhu..caiyok sufia!!

DiLLaiLa September 2, 2010 at 2:34 PM

owh..kalo centu baik aku bagi makan ubat tu siap2..protection..kalo demam siannye...huk