K.O.R.E.L

Inilah projek ujung minggu kami yang lepas...ngihihihi..dengan xdisangka2..hehehe :-D  Untuk pengetahuan ini bukanlah permintaan daripada hamba..tapi atas kerelaan hati kanda aren sendiri..huahuahua...sungguh budiman suamiku itu ya... :-p 


[weeeeeee..  :-D ]
first time ke DFO Essendon..sebelum ke open house..sampai2 je terus carik World Kitchen...huhu..xsangka ince' aren nak belikan ni..hehe..memula aku macam tanak je..rasa cam sayang je duit..penat lakiku keje menyodok tanah senang2 aku memperabih...tapi oleh kerana terpancar keikhlasan diwajahnya tu aku pon ape lagi...haha naik tocang la..terus plan macam2..kalo dah start sekotak kena la ada yang seterusnya..dan seterusnya..dan lagi...dan lagi...kikiki


oleh kerana ini adalah korel pertamaku n tak penah mimpi nak dapat korel(n tak duduk dalam wishlist aku..hehe) so terpaksa la aku buat entry khas ni khas untuk my first three boxes of 'korel'..tq bee...cayang kamu...semoga kanda akan menjadi lebih budiman lagi..hik3...


***sape soh start..kan susah nak benti..hik

4 comments

liza September 24, 2010 at 2:04 PM

pe benda tu wei.. huhu..

DiLLaiLa September 24, 2010 at 2:46 PM

hihi pinggan mangkuk la liza.. :)

Ibu Aimy September 27, 2010 at 11:31 AM

corel kat sana murah kan dila.. boleh la akak ko nih mengirim ko

DiLLaiLa September 27, 2010 at 1:52 PM

a'ah boley tahan jugak la kak..kalo tgh sale mmg best..last two week pon ada promotion.. semalam last..hihi ;)

kalo nak kirim bitau la k.. :)