musim demam~

lately ni ramai betol orang demam..demam di sana sini..and yang aku perasan each season changing mesti banyak dengar kes demam..maybe kite nak adapt dengan cuaca baru kot..dari panas ke sejuk sket...dari sejuk sket ke sejukkk giler.dari sejuk giler ke kurang sejuk and tukar balik ke panas ya ampun..huhu..


gara2 banyak sangat gi open house ince' aren pon dah berjangkit demam..biler ince' aren demam maksudnye xdapat la aku g uni..adehh.kalo x sape plak nak urus sufi..takut juge nak suruh ince' aren mandikan n uruskan sufia sume..takut berjangkit je..harap2 la sufia kuat..ince' aren pon nampak nye dah makin ok tu..cume tinggal lesu je..sian die..demam2 pon kena g keje..keje berat lak tu..kalo keje opis xdela sdey sangat tengok..emm biler aku soh amek cuti suami ku kata mana boley..baru je mintak cuti panjang nak balik mlesia ni..mane boley mintak cuti lagi..adehh..ni nak gi canberra nak buat pasport sufia pon xtau lagi cemane..silap hari bulan aku kena gi sorang ni kang..huhuhu..


apa2 pon aku doakan ince' aren cepat2 la recover sepenuhnye..aminn..


***dengar2 orang sydney pon baru baik demam..tapi nampak gambar dah pi main air tuuu..syoknyerrr.. hihihi...

3 comments

kew_chop September 28, 2010 at 1:13 PM

take care mama sufi.. senang ke nak wat passport anak kat sana?kat sini leceh gak, byk dokumen yg derang nak.. huhu..

DiLLaiLa September 28, 2010 at 2:30 PM

thanks mek..emm leceh jugak..nak buat gambar saje dah leceh..sini kedai gambar sume background sume putih..so kena la pegi malaysia hall punye office dulu nak buat gamabr tu..huhu..paspot tmpt lain lak..

Nazariah September 28, 2010 at 10:49 PM

Ila, mmg baru baik demam. Adoi seksa tul jaga anak sakit ni, 2 ~ 3 mlm tak tido.

Yg gmbr main air tu gmbr lama la. Bulan Jan 2010, huhu...kitorgnya camera xde time tu. Tp xsabar nak gi Canberra juga Sabtu ni, jln2 tgk tulip... ngee...:P