30 minutes break!

kikiki ni betol2 entry basi ni..citer ahad lepas sebenarnye..sayang la pulak x pos...huhu..peduhi ape la kan bukan ada org kesah ngan blog aku ni...hahaha

[nice shot ince'aren! ;-) ]
hehe..saje je jalan2 pi lake lagi ahad lepas..kali ni 1st time bawak Sufia Az-Zahra.. :-)  memula tu ingat kol 5 lbey nak pi, tengok2 sufia tido punye la nyenyak...kesian plak nak kejut..pastu kol 6.15 die bangun bawak la die jalan2 depan rumah cam biasa...hehe baru xsampai 5 minute jalan die dah termuntah susu...kwang3...ibu die xburp betol2 lepas bagi susu...kikiki :-D kena bebel sekali dengan ince' aren...ahaks padan muke aku...kui3...

pastu ingat malas la nak jalan2 lagi dah..lagipon cam dah petang kot...tibe2 a.hairol call kate diorang kat lake..aku pon ape lagi rasa nak melompat pon ada gak...hehe terus semangat balik nak gi..cepat2 siapkan sufi terus pi lake..hehe 2 3 minit je dah sampai..

tengok2 kat lake rupenye ada event..haha ada india community buat nyanyi2..siap ada lagu bollywood lagi...gelek2 shahrukh khan lagi..haha..mmg best..xsangka la pulak..meriah sungguh..ramai yang datang.. :-) yang paling suke mat saleh n minah saleh la diorang terjoget2..kui3...tapi angin yang sejukkk sesangat buat aku rasa tak best sangat nak berjalan2...

call2 diorang rupenye diorang sume dah balik sebab anak kak azida xtahan sejuk dah...lorrr jadinye xdapat le jumpe diorang...kitorang pon jalan2 jap sekitar lake...ince' aren pon konon nak test skill tangkap gambo..kui2..ada ke skill tu???hehehhee boley la budak baru belajo...huhu

bawah ni antara gambar2 kitorang...hehe cam biasala sufi and ibu sufi jadi model tetap Aren&Co. ngehehehhee... :-D

[indian local community event]

[ramai tu crowd..]

[ibu n sufi pon tengok org gelek2 gak...hehhee]


[muaaahhh..luv u sufia! ]

[muke boss besa ku yg makin hensem sekrang...hua3  :-p ]



***30 minit je dah balik..sebab tu tajuk entry ni 30minutes break..kui3....

2 comments

bdk bucuk :P November 3, 2010 at 2:35 PM

sufi ngan ibu x gelek gak ke? hehehe...

DiLLaiLa November 3, 2010 at 3:35 PM

gelek gak zira..tp sikit2 je la..cover2 la sket..haha