amboi bz nye cik adik~

huhu bukan aku yang nak diceritakan..tapi cik sufia kecik ni la..busy betol die dengan playgym nya tu..huhu ralit sungguh..sampai ibu die kuar masuk bilik pon dah xheran lagi dah..kalo x pantang ibu die ni hilang dari pandangan..terus la melalak..huhu..bagus sufia bagus..sonang ibu nak buat kojo..hehehhe...



video




*** sufia's 1st video..lps ni try crop dulu b4 upload..  ;-)

2 comments

liza October 2, 2010 at 2:58 PM

wah dila ko dah beli dulu.daku tgh cari2 lagi yg paling murah.agak2nya berbaloi tak beli skg since azhad dah niarap dgn kerap.huhuhu

DiLLaiLa October 2, 2010 at 4:19 PM

ermm entah ek liza..aku rasa playgym ni untuk latih baby grab2 barang gitu kan..kalo rasa baby ko dah pandai xyah beli xpe kot.. :)