btol ke laughter is the best medicine?


laughter is the best medicine..tapi aku nak senyum pon xboley sekrang ni..yang aku tau sekrang ni aku mmg tersangat2 sdey..actually dah lama menyimpan kesedihan ni..cume lately ni terasa macam dah hampir sampai ke kemuncaknye kot(ke dah sampai puncak maybe)...

dah lame aku tak nangis camni..terase sangat sdey...biler every day for almost a year teacher asek complain sufia itu ini...kemuncaknye ptg tadi...muke masam..angkat sufia pon nampak xgembira, xikhlas...nampak sangatnye menyampah or maybe benci kat sufia..bercakap ngan aku pon muke sgt stress je...

ya Allah tuhan je tau perasaan aku sekrag...aku macam hampir2 nak bertekad nak terminate sufia from child care.xtau lah ape keputusannye nanti... ;(


***mmg rase sangat2 sdey...and terasa hati...

3 comments

liza July 21, 2011 at 1:10 PM

bersabarlah! menangis lah kalau itu mampu melegakan perasaan.. tapi jgn nangis banyak sangat..

Nazariah July 21, 2011 at 3:30 PM

Xpe la la...kalo ada school lain mskkan sufia kat school lain jek... mmg betul pun kalo dah complain hari2 sape yg boleh sabar...dah anak kita org dok ckp mcm2 plak...mmg hampeh la cikgu tuh...huhu...nama pun budak, bukan reti bhs lg pun baru sthn umurnya...

DiLLaiLa July 21, 2011 at 11:11 PM

huhu semalam menangis sampai satu ape pon xleh buat...dasyat...masak pon x..rase habis dah tenaga...huhuhu