Sufia Az-Zahra sudah 1 tahun!yeayyyyyy~


Lama sungguh rasa xbersiaran ye..after balik mlesia aritu...bnyak betol program...ditambah pulak dengan jetlag+kesihatan yang xbape baik ni..Sufia pon time aku balik Mlesia kena demam teruk..sampai ayahnye cuti keje...seb baik la kak Ina still sanggp nak tolong jage...bersyukur sangat....if she can read this, Thank you so so much kak ina!

emm hari ni Alhamdulillah aku  rase dah kuat sket...esok aku jumpe SV tapi xtau nak citer ape..huuu xde progress...huhu sebenarnye nak buat special post for Sufia sempena 1st birthday aritu...tapi mmg xlarat..nak on komputer pon rase xde hati...ermm pape pon ibu and ayah doakan Sufia membesar dengan sihat mentally, physically, and sume sekali lah...u really brighten our day Sufia..u make ibu and ayah smile and cry..harap2 Sufia cepat2 pandai jalan..huhu hari2 praktis tak masih xberani lepas tangan lagi cemane ni...

3hb 7 hari tu sempat la kami jemput kawan2 datang2 makan kat umah..saje2 je..takde beria2 buat beday party pon..kire meraikan juge la beday sufia tp ala kadar je..kek pon kitorag beli kat Secret Recipe..hek3..kek express... :-D

[beday girl yang makin macam2...huuhuhuhu...time ni belom baik demam sangat]
 
[kumpulan bapak2..ibu2 duduk bersesak2 kat dapur...sian diorang..rumah ni kecik sangat...huu]
  
huhu konon2 hari tu nak pakai kaler tema pink+peach...sekali tetamu baru 3 orang sampai cik cupia dah muntah melambak..habis punah baju Cotton On 10dolah aku...ekekekkee...jadinye tinggal ince' aren sorang je la yang berpeach2an...ala2 Seth Tan gitu..ekekeke...boley?eh suke ati I la...laki I...hahahha =))

Alhamdulillah semua nye pon dah selesai..walaupun banyakkkk sangat kekurangan masa majlis tu...xperlu lah aku sebut kat sini...pape pon rase puas sebab dapat jemput kawan2 makan.. ;-) Alhamdulillah ya Allah...


***InsyaAllah nanti raye boley la buat makan2 lagi...jemput kawan2 yang xbalik je la...huuuu

3 comments

M@Ri@M July 13, 2011 at 3:52 PM

selamat hari jadi little sufi! moga menjadi anak yg solehah..diberkati allah selalu. denga ckp ibu ayah k! sufi nye pipi tu geram sgt la aunty nngk.hehe!

Nazariah July 19, 2011 at 11:24 AM

Seronok kalo dpt jemput kwn2 mkn kat umah kita kan...cuma penat sikitlah nak masak2 sume tp after majlis rasa puas gitu... kitorg paling awal dpt buat pun InsyaAllah masa besday Amna nnt...hee...kalau ada rezekila InsyaAllah...:)

DiLLaiLa July 19, 2011 at 4:10 PM

thank you mummy yam!;)

tu la kak naza...huhu cume penat tu lambat la baru hilang...ditambah plak yang lain2...huhu penatnye rase..tapi seronok! :)