Hari ini di TnT

Alhamdulillah hari ni cuaca baik sungguh..at top of 24degree..mmg best rase cuaca cam ni..dah puas dah bersejuk2 last week..paling sejuk turun sampai 9 degree..kalau time winter mmg la x pelik kot..ni summer lah! dusshhh =.='
 
so oleh kerana cuaca yang cun arini kami kuarlah ke Trash and Treasure..mmg dah agak dah hari ni ramai orang..sebab dah bape minggu cuaca xbest..orang meniaga pon malas nak kuar..so hari ni pegi dengan azam xnak beli barang sufia!iskk..asek dapat barang sufia je kalau gi mane2..adus...(tapi malangnye misi gagal!awal2 lagi dah gagal...hahahahhaha)

hari ni punye cuci mata mmg best lah..barang crystal mmg banyak sesangat and cantik2..kalau yang rajin kumpul crystal buat perhiasan mmg banyak la leh dapat arini..

so hari ni punye treasure yg kat bawah ni lah..best best best! ;)

[berjaye bargain jadi $7 je..aumm..brand new open box..i loike!kalau baru from kedai?$30 kot..;) ]

[vacuum sufia - $1 only- good condition! and masih hidup baterinye..]

[tuan punye vacuum yg masih kemaruk lg..sila abaikan pemandangan blkg ye...haha]

[my collection - $10]

[dvd - $2, hdmi cable x2 - $6]

selain tu ada lah dapat sufia nye baju basahan sedolar selai..ada 6 7 helai kot..bersih2 lagi..ok la kan...emm walaupun dapat sikit je..tapi berbaloi2 rase...;)


***ince' aren kate boley kumpul novel tu lg..yahooo...*wink_wink*


2 comments

Ira January 16, 2012 at 2:53 PM

en aren pnya takde ke? sufia n ibu dia jek dpt

DiLLaiLa January 16, 2012 at 4:03 PM

heee...ince' aren tukang angkat barang je..:D