susah hati

susahnye hati bile anak tanak makan ye..aduss..nampaknye selera makan sufia menurun sejak akhir2 ni..
maybe juge ada kaitan dengan sore gum..biasanye kalau sufia ada selera, ape je yang orang makan mesti die nak..sekrang ni ape pon xnak..nak minummm je manjang..biar cuaca sejuk pon..kalau dulu pau bukan main suke lagi die..sekarang dah xnak dah..makan nasi?ermm kutip sayur je lebey..ikan and ayam pon dah xbape nak..sufia2... >.<
ermm..betol2 susah hati..mule2 aku ingat benda pedas je die xnak..rupe2nye kasi benda sedap and manis pon die xnak gak..aduilah anak..buat ibu susah hati je..


tapi at least aku masih sure, sufia masih suke makan soto and spageti lagi..aduss takkan nak masak yang same hari2 ye... ;(



*** ptg ni nak makan ape ye sufia..huk3..

1 comment

@naAzli February 2, 2012 at 5:07 PM

same macam auni aritu la.tp time tu die sakit, makan muntah makan muntah.pastu die macam fobia , langsung xnak makan ape2..tp skrg dah ok dah.kalo dah xbleh, bg je la sufia ape yg die suka dilla....;p