sufia's 1st few words

sufia's words at one and a half yo...

  • nak --> nanak
  • tak nak --> nanak (so its a bit difficult to differentiate these two words)
  • dah --> dah
  • ayah --> ayah
  • ibu --> iyah /sometimes can sebut ibu(time menangis only!huuu)
  • kakak --> tatak
  • taik --> aik
  • yucky! --> kkky
  • uh-oh -->uh-oh ( kadang die sebut oh je sambil muncungkan mulut and buat reaksi muke excited..contoh kalau tetibe je  kartun feveret die main kat tv..hihi nomelnye tengok..)

baru a few words kan??!ini pon ikut angin..kadang nak cakap kadang xnak...huhuhu



***teacher sufia penah dengar sufia panggil nama 3 orang of her friends..huuu..xtau le btol x..

5 comments

M@Ri@M January 17, 2012 at 12:21 PM

cute jek sufi! suka denga bdk2 baru nk belajo ckp.hehe. tp sok dh byk ckp pening nk layan. kalo dia ikut ibu dia la.hehehehehe

Nazariah January 17, 2012 at 2:28 PM

Wah...permulaan yg sgt baik utk sufia..well done cik cupi....:)

DiLLaiLa January 17, 2012 at 3:00 PM

kihkihkih saye paling tak tahan kalau die sebut 'oh'..sambil mata terbeliak..pastu sengih2..ekeke....

Ira January 17, 2012 at 5:46 PM

dilla.. ko kene amik gmbr or video masa dia sebut oh tu.. hehe..mesti comel.

DiLLaiLa January 17, 2012 at 6:52 PM

haha nanti aku try ek..susah sket kot..sebab tetibe je die..:p