AES

lately ni panas sungguh isu AES kat msia kan?ermmm ada yang suke ada yang xsuke..katenye sekarang ni ramai yang mintak tarik balik je AES ni...

emm kalau tanye pendapat aku?huhu aku setuju dgn AES ni...sebabnye?

1) aku mmg pemandu laju..kat highway jangan harap nak drive 120.kat jalan biasa apatah lagi..90km/j..huhh rase macam siput kot

2) aku sangat berharap condition jalan raya kat msia akan improve. in terms of traffic especially. kate nak jadi lebih baik.. nak towards negara maju..nak harapkan org berubah dengan sendirinya?hehe maybe ada org boleh, ada yang jangan harap la..hehe

3) aku mmg dah jadi penakut sikit semenjak duduk sini..lagipon dah terbiasa...drive 40km/j, 50km/j..byk jalan yang enforce mcm tu..drive santai2 aje...harap2 aku dapat kekalkan sampai bile2 lah..(tp sbnrnye byk sebab lain kat msia org drive laju kan?contohnye sebab traffic jam, etc...haissshhh

4) aku berazam untuk jadi pemandu yang sabar, coz I love my family.


***masing2 punye pendapat.huu

2 comments

Ira December 6, 2012 at 2:05 PM

Betul tu.. nk bg org kita berdisplin skit di jalan raya. Masalah traffic ni dari dlu lg. Dpd jalan 2 tingkat, da jadi 4 tingkat masih jam jgk. Tak tau la mana masalahnya, mungkin org malaysia ni da senang kot, semua berkereta. Hehe..

DiLLaiLa December 10, 2012 at 11:14 AM

tu la tapi mungkin dari segi perlaksanaannye banyak la kena kajinye kan zira