tumbang sepagi

caye x hari ni aku bangun pukul 1230?huuu dah la xmasak lagi..sian ince' aren...die yang masak sume arini...huk sori bee..

entah le sejak malam tadi lagi rase mcm lesu semacam, perut xsedap..aku masuk bilik pukul 11 kot, konon2 nak tido awal rehatkan badan. tapi xleh tido pon..so bangun balik gagahkan diri buat keje..pukul 2 lbey tido sebab dah xlarat.pukul 5 bangun subuh pastu tido balik sampai pukul 8.30..

bangun makan roti bakar, makan ubat..pastu rasa masih lesu lagi..duduk depan pc pon rasa badan seram sejuk..tp rasa xdemam pon..pastu baring kat sofa..pakai stokin..padahal suhu kat luar 31degree..pastu tido lagi pakai selimut sampai kol 12.30..bangun2 anak dan lakiku dah siap makan pon..huuu sian diorang..entahle rase lain macam..aku pon bukan jenis suke tido siang...buat sakit kepala ada la..

emm aku rasa maybe sebab aku makan ubat tu..biler google2 side effect, mmg antaranya macam tu lah.. hmm ni bukan ubat saje2 aku makan ye..ni ubat doktor..so nak tanak mmg kena makan juge lah..

haishhh hari ni kena gagahkan juge siapkan yang aku aim, patutnye sampai semalam dah boleh proceed benda lain..tapi ada bug la pulak..hmmmpph..hanginss..



***ya Allah kuatkanlah mental dan fizikalku ya Allah

2 comments

Ira December 12, 2012 at 3:18 PM

semoga cepat sihat... mmg kalau mkn ubat, gitu la kesannya. tu yg mls nk makan tu.

DiLLaiLa December 14, 2012 at 3:39 PM

huhu seb baik sehari je zira..sekrg dah ok Alhamdulillah..