Semoga Allah lindungi

Semoga Allah lindungi anak kecil itu..

baru dapat berita, anak sorang kawan kat sini umur 6 bulan admitted kat hospital...gara2 doktor kasi ubat overdose 4 kali ganda!!!!bongok x???sampai 4 kali ganda...and baby tu masih pengsan lagi sampai sekarang..

baby tu dah la premature...masa baru2 kuar aritu pon 2 bulan duduk hospital..ya Allah kesian sangat2...aku sangat terkejut bile dengar berita ni..baru ahad lepas jumpe elok je..comel sangat2..gebu..mmg aktif pon..tiba2 dengar sad news macam ni ya Allah terdiam sekejap..

mudah2an baby Hadif cepat2 sembuh and semoga Allah beri kekuatan pada family Hadif..amin..


***masih terkejut

2 comments

Ira December 11, 2012 at 12:22 PM

ish.. nape doctor tu? mesti buat keje x fokus.
sian baby tu.. semoga baby Hadif selamat & semoga keluarganya tabah & kuat menghadapi dugaan ini.

DiLLaiLa December 12, 2012 at 2:37 PM

tu la zira geram sangat akju rase..

tp ape pon Alhamdulillah setakat ni dengar he is progressing really well. cuma masih pengsan lagi. mmg dibiarkan pengsan sebab nak kasi lung die recover sepenuhnya. hari jumaat ni baru aku ada kesempatan nak jenguk kat hosp..