Happy saturday!

Happy saturday u ollsss!! huuu but I am no happy today sebab kena berkampung kat uni sampai malam kot. sebab ada correction kena buat. selewat2nye esok kena submit balik.

setiap kali dapat balik aku nye paper untuk correction, rasa ngeriiii je nak tgk balik.serius rasa ngeri..nak tgk pon takut..hukk bencinye perasaan ni..aduss

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak start2 lagi nih..benci benci



***dilla, u have too. no one will do it for u ok.

3 comments

4feet8 February 25, 2013 at 2:10 PM

correction? buat master ke ni..?

DiLLaiLa February 25, 2013 at 3:26 PM

huuu ye tgh sambung belajar. phd sob3.. ;(

@naAzli February 26, 2013 at 3:32 PM

ya. usaha tu kan tangga kejayaan. anggap la tangga2 tu macam tangga kat batu cave tu. Payah tu nak naik atas..tp nothing imposible kan. (kui2 pandai je aku cakap.hehe)