Kalau aku malu kot

Heee ni kire segmen macam berfikir sejenak la..hehe kalau aku, malu kot..hihihi

citer ape sebenarnye ni dilla?hehe citer pasal fenomena amek gambo la..

ermmm kalau perasan la kalau kat fb aku mmg jarang upload muke sendiri secara tiba2..unless la kalau kami kuar berjalan mana2 kan..so ada la gambar tu kat album...kalau saje2 aku upload gambo muke sendiri kat wall mmg tak reti la aku..hihi buat masa ni aku mmg tak penah buat lagi..segan kot aku..aku kan pemalu..ihik ;p hmmm baik la aku upload muke cik pia tu..kasi maktok die tgk kat kampung...

tapi ada la kawan2 aku..aku kagum juge ngan diorang..maksudnye diorang ni jenis yang selambe, berani and open je..kebanyakannye dah ada anak2 pon..tapi masih lagi rajin upload muke kat wall sesaje..hehehe...weshhh tolong jangan marah aku ek...yang aku maksudkan kat sini ada lah type yang rajin pakai baju lawa2, makeup cantik2 then upload..almost everyday..heee pastu kawan2 sume komen comel la, cantik la..hehe baik laki mahupon ppuan..heeeee kalau aku malu kot..lagi2 dah bini orang..tetibe ada lelaki lain cakap kite comel..errrr aku mcm rase xsesuai..comot ke aku, comel ke aku..biar laki aku je lah yang tegur kot..xmau la sampai lelaki lain ada sebut2 macam tu jugak..unless la kalau gambar tu gambar berdua ke bertiga ke..contoh dengan anak ke, dengan kawan ke..different..sebab subject dalam gambar bukan kite sorang, ada orang lain. atau pon dalam majlis ke...aku rasa mcm lain berbanding kalau tibe2 upload gambo sekeping kat wall tayang muke...heeee aku rasa kurang sesuai sikit la untuk aku..

sori ye kalau pendapat korang berbeza...tapi tulah..aku ni preserve sikit orang nye..laki I pon rajin tegur jangan post bukan2 kat fb tu..mmg kire pendapat kami same lah dalam hal ni..hehhe


***macam2 je kan? tu pon nak tulis entry ;p

3 comments

Herman & Naza February 11, 2013 at 1:29 AM

Hihi...setuju2..ambik gmbr sendiri guna hp/ pad kat dlm kete /office/ depan cermin then upload, pstu byk2 kali plak hik3..mmg yg da kawin plak cmtu, yg anak dara tu x kisah la...erm..(akak dah lama perasan, tp abaikan je la smpi la Ila kuar entry)...hihi..

DiLLaiLa February 11, 2013 at 2:47 PM

hihi itu la kan kak..dah lame dah perasan sebenarnye..tapi baru2 ni arin sampai tegur(dengan saye je la) sebab die tgk one of my friend tu...hehhe die pon sampai perasan :D

M@Ri@M February 14, 2013 at 7:56 PM

hhaha...ila!!! perasaan kte sma.tp x tertulis je entry cmni.keke.kdg2 compius nngk org suka upload gambo sendiri ni.mungkin confident level dorg sgt tinggi kot.hehe.xpe la..confidnet x tinggi pn yg penting x syok sendiri.haha!