Thinking of you

Orang kata  bile ada baby kite start la dok teringat2 baby je 24 jam..tapi masalahnya anak I bukan lah baby lagi(physically)..huhu but! she is always a baby in my heart...

thinking of you everyday, sayang..


you know, everyday bile aku buat keje, tibe2 macam ada flash je kat depan mata ni..huuu tibe2 terbayang muke anak nan satu..senyuman nye..ketawa nye..tak penah buat aku jemu...

everyday lepas solat, die akan cium tangan kami tanpa disuruh...she hugged me and kissed me tanpa diminta..she hugged me in her sleep...she gave me the best smile when I feel sad.. what else do I want? O Allah, I feel blessed!!Terima kasih Allah kerana meminjamkan aku anugerah yang tidak ternilai ini..Terima kasih Allah kerana memberi peluang untuk aku menikmati jiwa seorang ibu..


***ayah, e, shea!! love u sayang..

4 comments

M@Ri@M February 4, 2013 at 5:58 PM

so sweet ibu!tp betol org ckp anak tu penyeri idupkn.teringt keletah dia...bising mulut dia..sume la....leh senyum sorg2 dibuatnye.walaupun kdg2 rs hangin je...tp bile nngk muka anak time tdo..lg rs sayu kan.hehe
syukur diberi peluang merasai nikmat seorg ibu kn..amin!

DiLLaiLa February 4, 2013 at 6:21 PM

hehehe kalau time hangin tu mg toksah citer la kak yam.. ;p

tapi kadang2 biler time hangin tu saye selalu nak terjentik ke, marah ke..padahal boleh selidik dulu..huk teruknye la kan..

Ira February 6, 2013 at 7:17 PM

comeynya dia pakai telekong.
mmg tersentuh jiwa bila anak cium n peluk kita tanpa diminta..
rindu kat anak dkt tmpt keje mmg selalu.. hehehe...

DiLLaiLa February 7, 2013 at 8:36 PM

hihi tapi biler dah kat depan mate, asek nak gado je..setiap 5 minit aku jadi tarzan.hoho