ehemm ehemm...i turn 27 today! \(^__*)/




well..time flies..and i turn 27..huhuhu cepatnye masa berlalu..rasanye br hr tu aku menangis sebab bgn lmbt g sekolah..br hr tu kasut sekolah aku basah n kena letak belakang peti ais sebab nak kasi panas..tu gara2 lmbt basuh kasut sekolah la tu..hr ahad tghr br terhegeh2 nak bsh..asek kena marah ngan ibu je tiap2 minggu..hik.. :D  time2 camni la mcm2 memori timbul ek...hihi..

walau ape pon tahun ni adalah yg paling berharga untuk aku..thn ni aku sambut dengan suami yg sgt menyayangi aku n our lil baby..racun & penawar hidup kami.. i love u both...thank you for completing my life ince' mohd shahrin mohd shah ..and terima kasih sufia az-zahra mohd shahrin kerana hadir dalam hidup ibu dan ayah.. ibu akan terus cuba bg yg terbaik for both of u.. (^_*)






HaPPY 27th BiRTHDaY
dilla @ ila @ mok @ ibu @ angah @ fara @ jawe @ ahwie
&
norfaradilla wahid =)


&&&


hari ini Sufia Az-Zahra cukup sebulan! yeaaaaaaa.. :D



semoga hari2 yang mendatang bakal memberi seribu kemanisan dlm hidupku..semoga Allah izinkan aku utk capai apa yg ku impikan..semoga org2 yg kusayang akan terus menyayangi ku dan terus dilindungi Allah..amin...



*** hari bahagia.. alhamdulillah~~  :)

7 comments

kew_chop August 3, 2010 at 10:00 AM

Amin.. happy birthday mek.. semoga kekal bahagia..

Nazariah August 3, 2010 at 10:11 AM

Happy birthday makngah - mama Amna,ayah amna, Amna n Hafiz.

bdk bucuk :P August 3, 2010 at 11:32 AM

happy birthday dilla. smga segala impian jadi kenyataan, insyaAllah.
wah.. blog pun tukar design. selari dgn kematangan usia.. :D

DiLLaiLa August 3, 2010 at 5:47 PM

hihi..time kasih sume..=)

liza August 4, 2010 at 1:10 AM

wah..dah nk abis pantang dah..cepat je rasa masa berlalu.. semoga dilla dan keluarga bhgia keakhirnya..

iman August 8, 2010 at 11:17 PM

hepi belated bezday kak dila..sory lmbt wish..huhu..tcare eks ^_^

DiLLaiLa August 8, 2010 at 11:59 PM

thanks dear.. ;) u take care too..