Congratulation=)


aku&idot..[alamak.. gemoknye aku]



entry kali ni special untuk adik aku yang amek SPM last year yang konon2nye dapat straight A's tu..jeles I..ala extra 1 A je pon..ngeh3...congrats beb..huhu cenggini ada la harapan sket orang sambung cita2 aku amek perubatan ..tolong lah amek perubatan..plsss...plsssss...huuuuuu...




**DiLLaiLa~~entah pape tah dilla...=p

7 comments

bdk bucuk :P March 12, 2010 at 1:11 PM

Congrats to Adik Dilla..
Bagus2, suruh dia amik perubatan. Skg ramai Dr. asing je. Menyusahkan org, especially org2 tua cam mak2 kita. Diaorg tak reti ckp BM. Blh salah bg ubat, jangka org tak sakit leh sakit teruk...

nazariah March 12, 2010 at 1:56 PM

Aahla, cakap ngan Ida tahniah. Hihi...takde duit ar nak bg hadiah. Ckp ida nnt akk balik akak masakkan nasi aym. Hihi...belanja Ida mkn la konon2...

DiLLaiLa March 12, 2010 at 3:44 PM

zira: tulah nasib baik le kat kampung2 masih diletaknye orang mlesia lagi..kalo x parah juge..

kak naza:haha nak nasik ayam jugee..takkan ida je kot...hihi

liza March 12, 2010 at 6:27 PM

congratz.. tp yg lbh menarik prhatianku kn.. ermm dulu ko dpt bape A ye dilla?? lupa lak. ke x pnh taw pn.. hehe

DiLLaiLa March 12, 2010 at 8:13 PM

liza: huhu jangan lah kau tanye sayang..biarkan ia berlalu saje..ecewahhh..ngeh3...

aisha March 13, 2010 at 12:51 AM

wah tahniah2 kat adik dilla. bagus2 per lg abik la perubahan. jd pakar sakit puan pun ok...;p memandai je saya komen..;p

DiLLaiLa March 13, 2010 at 10:50 AM

mekacih aisha..ecewahh macam saye pulak yang amek spm..hehe saye pon suke je memandai2 soh die amek itu ini..hihi..xpe2...i loikee..=)