ku telah ditag oleh liza a.k.a ejau..

ngehehe..suke2..sebab kena tag..liza ni macam tahu2 je tau aku tengah carik hiburan..ni kire selingan la ni sebelum aku baca next paper...huhu go dilla go...go for it!ngeh2..

jadi untuk menyapot puan liza dengan contest nya tu biar lah daku menjawab soalan2 ko tu ye liza...kacang sangat la liza..takde mencabar lagi ke soalan...wakaka..=p


1. Berapa lama anda luangkan masa untuk ber'blog'ing dlm sehari?


-3 min setiap 15 minit...ngeh3..so kalo ada 24 jam sehari tolak makan tido ko kire la ek..hik2..



2. Berapa kerap anda shopping online?

-hmm 2 bulan sekali kot..tapi lately ni cam dah jarang..huk2..



3. Tujuan sebenar anda ber'blog'ing?

-saje2 je buang masa..nak cerita ceriti..n baca cerita orang juge...;-)



4. Kali pertama anda pegang duit sendiri? (kerja ye, biasiswa/pinjaman x kira)

-lepas SPM gak



5. Bila kali terakhir anda tukar handphone?

-dec 2009...hehe handphone free sebab masuk line kat sini..



6. Perkataan yang anda selalu sebut sampai dah jadi trade mark anda la.

-"eceh"..hehehhe...



7. Apakah masakan anda yang paling superb sehingga menjilat jari?

-banyak sangat ah susah aku nak pilih..wakakaka..



8. Siapa orang pertama yang anda bercakap ari ini?

-lakiku lakiku jua..heheh



9. Apakah hadiah harijadi yg terbaik pernah anda bagi(anda perempuan)/terima(anda lelaki)?

-hmm kasut kot..sebab org tu suke semacam dengan kasut tu..huhu...
 


10.Tag kawan2 anda yang tak join contest KBBC.


- kak naza, kak mas, cek, zana, murni, n sape2 pon boleh..=)

 
 
**DiLLaiLa~~ blurr..

4 comments

liza March 16, 2010 at 12:54 AM

wah.. sgt pantas dilla.. soalan simple2 je. leceh lak kalau nk soh upload gmbr bagai kn.. hehehe...

DiLLaiLa March 16, 2010 at 10:20 AM

ngehehe tu namenye orang ngantuk disorongkan bantal liza...hehee..sebab tu laju semacam..

Ibu Aimy March 23, 2010 at 1:12 PM

kak mas tu aku ke? hahhaha 1st time kena tag ni
hahahha

DiLLaiLa March 23, 2010 at 3:34 PM

hahaha haruk lah kak mas nih..kak mas mane lagi kalo x..kiki..=p