Nuffnang



I am considering Nuffnang. OK ke eh?



***sape nak jawab tuh?

8 comments

Herman & Naza May 22, 2012 at 5:06 PM

Akak dah lama ckp dgn abg...tp xde sape nak study pasal Nuffnang ni...ekeke...smpi la ni xde...:p

dilla nazri May 22, 2012 at 8:16 PM

Aku baru collect RM2.05 hahahahahaa

Nurrul Mohamad May 22, 2012 at 11:05 PM

ok je kot. sejak kamek aktif balit, now i have dlm rm5.41 hee.

DiLLaiLa May 22, 2012 at 11:52 PM

ayamak ayapak! 2hengget?5hengget?aduhh lambat sket lah ye nak kaye ye..hihi

dilla nazri May 23, 2012 at 9:28 AM

Hahaha aku x de follower pun..ko jerk follow kehkehkeh nak promote blog aku kat cni lah akukarak83.blogspot com

DiLLaiLa May 23, 2012 at 9:30 AM

hahhaa bukan follower ko ada 25 ke mek?aku nye blog mmg underground punye sebab tu xde orang follow..kih3..

dilla nazri May 23, 2012 at 9:32 AM

Kan baru jerk lagi..mcm ne nak kumpul duit nuffnang nak beli hbag baru nih???hahahaha

Nurrul Mohamad May 23, 2012 at 12:17 PM

mmg lmbt sikit, tp kalau lama2, ramai visitor mmg byk ila. last time kita aktif tu 50sen je.sjak nurul convert into healthy/fitness blog, start 200 300 pageviews. sgt bykla jgak bebanding dulu 3,4 pageviews jek. tp tu lah, since da ada international reader yg sll komen, nak menten speaking lam blog tu payah. kadang2 lama bebeno nak pikir ayat