A year older

Alhamdulillah hari ni aku meningkat umur lagi..huuu dah 29thn ye..tahun depan dah 3 series...uhuk3 byk btol umur aku dah.patutla uban pon dah byk..

ermm byk juge aku dapat ucapan daripada kawan2..terima kasih ye semua.. may all  have great years ahead too..ameen.. :)

hari ni xde celebrate kat mane2 pon..in fact, rasenye mmg xcelebrate kot..faktor kewangan pon xmengizinkan...ekekke aritu mmg ada citer2 nak buat kek untuk diri sendiri..pastu cita2 pon dah lebur dah..petang ni kite sambut dengan kuih bakar satu loyang je lah eh..haahhaha LOL..


orang pertama yang wish dah tentu2 lah ince' aren..hehe..hadiah???owh xtau lah lagi..waAllahua'lam..kalau ada, ada lah..kalau xde I pon xkesah..dah byk dah ince' aren belikan aku mcm2..yang penting kad birthday ni comel...ayat kat dalam kad tu lagi comel...huhuhuhu..tp aku xmo tunjuk kat korang lah.. :D tq abg for the card! ;)



***sufia pulak 2thn sebulan arini.. :)

3 comments

Ira August 3, 2012 at 5:51 PM

Happy birthday dilla.. semoga gembira selalu & semoga sentiasa sihat dan dilindungi Allah..

liza August 3, 2012 at 7:03 PM

happy birthday dila.. ok la tu dapat kad. boleh simpan. buat koleksi.. hehe.. semoga bahagia n berjaya hingga ke syurga.. :)

DiLLaiLa August 6, 2012 at 2:44 PM

time kasih liza and zira ;)