Terima kasih kekanda puspa gemala

Ecehhh tajuk!overrrr...he he he

Hari ni aku telah menterdapatkan hadiah birthday aku yang ke doplohsembilan nih..ngehehe..hadiahnye ialah sekeping tiket pegi balik ke Rome. OK tipu je..hadiah nye ialah sebiji hanpone...lagik????yessssssssss... hahahhahahahahhaa =))

so, this is officially hanponku yang ke doblas..:D  banyak ke?xde lah byk sgt kan? hehehe..hanponnye xlah canggih sangat, takdelah cikai sangat..just nice untuk aku yang selalu menterjahanamkan hanpon sendiri..adessss...aku berazam kali ni mesti jage hanpon ni baik2..at least sampai aku cukup mampu nak beli yang lg canggih..huuu
[xie xie mr google]

confirm akan ade yang kuar soklan ni..ape aje lah yang die buat dgn hanpon tu..asek rosakkkk je...huuuu bukan pintaku lah..dah nak rosak..buat gapo mane...iskkk

sile tgk sini dan sini untuk koleksi hp yang lepas2..hehe


***terima kasih kakandaku puspa gemala, mestika dinda...hihihihi :D

4 comments

liza August 12, 2012 at 2:47 AM

bestnya. jeles i.. huhuhu

DiLLaiLa August 12, 2012 at 5:35 AM

huihhh xyah jeles lah mek.hp mu lg canggih.ni lower specs je.lg pon husbandku dpt free je kuikui

Nurrul Mohamad August 13, 2012 at 1:23 AM

yeyyy..meh join instagrammm ..bole folo2 ;)

liza August 14, 2012 at 9:28 AM

kena la jeles sbb hs i sendrian berhad. u org bg. kekeke